Studiedag och barndomsvännerNär man sovit bort halva dagen känns det mycket värt att göra något vettigt med resten av dagen. Inte direkt. En välförtjänt studiedag var på sin plats idag!

Var ute med Marcus och Jonas i förrgår på en liten upptäcktsfärd.

Dagens tre höjdpunkter


Dagens tre höjd punkter
  • Ha inställd franska så man får extra sov morgon
  • Slippa halva naturkunskapen
  • Politiska diskutionen med bästa Felicia
Knäppte några kort på Felicia idag. Förfrös händerna så fort de togs upp ur jackfickorna. Men ursnygg är hon!
Intresserad av att se original bilden? Klicka här!

Ny kreation påbörjad

Har påbörjat en ny kreation, gjorde ett försök till att måla med akvarell i går och resultatet blev imponerande.

Äntligen klar!

Efter en oerhört seg dag i skolan kommer man hem och träffar en underbar vän. Efter det så sätter man sig vid datorn och avslutar ett portätt. :)
Hela dagen blir helt plötslig bättre.

Ett hemskt uppvaknande

Att vakna med en sprängande huvudvärk, knappt kunna tugga någon mat för att dina tänder gör ont, då är det inte speciellt lockande att ta sig till skolan. Just nu skulle jag vilja drämma mitt huvud in i en vägg, gärna tuppa av och vakna när det blivit sommar lov.
Trots att onsdagar är relativt korta, förstår jag inte hur jag lyckas ta mig upp varje onsdag och pallra mig till busshållplatsen och stå där och vänta på bussen som redan efter en kilometer blir full. Lagom lockande, men vad ska man göra?
Har egentligen 150 sidor att läsa men vad ska man göra när boken är ointressant, tycks inte finnas någon riktig berättelse och du inte har någon psykisk att göra det?

Toppen roligt inlägg det blev idag! Inte direkt, men det blir bättre framöver. Tro mig! :)

Bara segt!

Onsdagar är den segaste dagen på veckan, förstår inte hur jag ens lyckats ta mig upp. Till alla er som varje morgon stiger upp vid klockan fem, bra jobbat. Skulle inte orkat det själv.
Det var lite av dagen, inte världens mest intressanta inlägg men det blir bättre. :)

18 Januari 2011

...Ett nytt år, en ny termin, en ny start. Efter redan en och en halv vecka in i på vårterminen längtar man till sommarlovet. Det varma solen och det ljumna sommarnätterna. Mycket lockande. All denna slask och is som täcker gator och vägar gör en lite smått sorgsen, att det aldrig kan ta slut.
Kan inte förstå att om bara 4 månader kan man förmodligen bara ha en hoodtröja till skolan. Helt ofattbart om man bara slänger en blick ut genom sitt fönster idag.


...Har tänkt försöka vara lite mer aktiv och skriva ner lite mer. Har sagt det så många gånger innan men nu ska jag verkligen försöka. Inläggen kommer inte blir speciellt långa men det är bara att leva med.
Hoppas ni finner något nöje i att läsa mina inlägg!
:)